معرفی غذاهای ارمنستان

9 غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها میخورید!

مانته (Mante)، غذای ملی ارمنستان

مانته چه غذایی است؟ این غذا نوعی پیراشکی است که با گوشت چرخ شده گاو یا گوسفند سرخ میشود و به همراه طعم دهنده سیر و ماست سرو میشود.

مانته چه مزه ای دارد؟ این پیراشکی های قایقی شکل بسیار ترد هستند و به همراه مقداری براث گوجه فرنگی خورده میشوند.

دلمه، یک غذای بسیار لطیف در ارمنستان

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

مواد تشکیل دهنده دلمه ارمنستانی چه چیزهایی است؟ این مواد شامل عدس، گوجه فرنگی، سیر، بادمجان، جعفری، نعناع، فلفل قرمز، پیاز، گشنیز و برنج است که در فصل زمستان درون برگ های انگور و در فصل تابستان درون برگ های کلم پیچیده میشوند. این غذا در زبان ارمنی “Tolma” تلفظ میشود و به عنوان یکی از بهترین وعده های گیاهی در ارمنستان به شمار میرود به خصوص در جشن روزه ارمنی ها. اگر ترجیح میدهید که دلمه غیر گیاهی باشد میتوانید نوع دیگری از دلمه ارمنی را امتحان کنید که با گوشت درست میشود و مواد آن در برگ کلم پیچیده میشود.

دلمه ارمنی چه طعمی دارد؟ طعم سبزیجات تازه به همراه برگ های ترد کلم یا انگور در اولین لقمه زبان شما را بند خواهد آورد!

گاتا، یک شیرینی خوشمزه ارمنی

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

گاتا از چه موادی تشکیل شده است؟ گاتا یک نان شیرین است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن آرد، آجیل و جوش شیرین است.

گاتا چه مزه ای است؟ گاتا یک شیرینی خیلی خوشمزه است که یک طعم شیرین ملایم و عجیب و غریب دارد.

باقلوا، یک دسر فوق العاده در ارمنستان

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

باقلوا ارمنی از چه موادی تشکیل میشود؟ این دسر فوق العاده خوشمزه از یک خمیر پخته شده به همراه گردوه، دارچین، عسل، هل، کره و تخم مرغ تشکیل شده است.

فکر میکنید باقلوای ارمنی چه طعمی دارد؟ یک طعم آجیلی دیوانه کننده، شیرین و فوق العاده خوشمزه، باقلوا در کشور ارمنستان یک دسر پرطرفدار و دوست داشتنی به حساب می آید. به خصوص ترکیب شگفت انگیز کره آب شده و عسل شما را به خوردن این دسر وسوسه  میکند.

کباب لولا ارمنستان یکی از اصیل ترین کباب ها و غذاهای ارمنستان

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

مواد تشکیل دهنده کباب لولا: برای تهیه این غذا گوشت راسته گوسفند که در تخم مرغ، فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، برگ نعناع، فلفل سیاه و پیاز خوابانده شده است را کباب میکنند.

طعم کباب لولا: طعم شگفت انگیز این کباب با پاشیدن مقداری جعفری بر روی آن کامل میشود. این غذای ارمنی را با مقداری برنج میل کنید تا بتوانید طعم حقیقی آن را تجربه کنید.

بُرِک پنیری

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

این غذا یک شیرینی تند است که با خمیر اسفناج و گوشت گاو به همراه لایه ای از پنیر تهیه میشود.هر تکه ای از این شیرینی کاملاً ترد و چیپسی شده است و با هر ذائقه ای سازگار است. این غذا یکی از غذاهای زمستانی معروف ارمنستان به حساب می آید که، کافی است تنها یک بار این غذای ارمنستان را بچشید آن وقت است که تا همیشه طعم آن را به خاطر خواهید داشت.

کوفته خام یک غذای سنتی در ارمنستان

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

کوفته خام (Chi Kofta) از گوشت گاو تهیه میشود، گوشت گاوی که با رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، پودر زیره، فلفل قرمز، نمک دریایی و بلغور مخلوط شده است. در تور ارمنستان از خوردن این کوفته تند که به همراه لیمو و روغن زیتو سرو میشود لذت ببرید.

کوفته سینی (Sini Kofta) یک کوفته صاف و نرم

9غذای ارمنی که انگشت هایتان را هم با آنها بخورید!

این کوفته در سینی فر پخته میشود و مواد اولیه آن گوشت بوقلمون یا گوسفند است. طعم واقعی این کوفته زمانی حس میشود که با مقداری ماست و سالاد تازه نوش جان شود.

خوراک گوشت با سس انار (Veal)

غذاهای ارمنستان

انار یکی از نمادهای اصلی در آشپزخانه ارمنستان محسوب می‌شود و از این رو، انواع نوشیدنی‌ها، سس‌ها و… از آن تهیه می‌شود. این خوراک دارای طعم ترد و خوشمزه‌ای است که از ترکیب گوشت و طعم ملس انار ایجاد شده است و به دلیل مزه خاصش پس از یکبار امتحان برای همیشه در ذهن خواهد ماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن